PST-sjefen går

SISTE: Hans Sverre Sjøvold går av som PST-sjef. «Tjenesten trenger en sjef som har sin fulle og hele oppmerksomhet rettet mot å løse et meget viktig samfunnsoppdrag og i så måte ha samfunnets tillit» sier han via en pressemelding fra Regjeringen. Det ble denne uka klart at kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget borrer i saken der Sjøvold ble bøtelagt for å oppbevare ulovlige våpen på sitt kontor, men ikke mistet sikkerhetsklarering eller annen autorisasjon. SIER NEI TIL LOBBYREGISTER: I dag skal Stortinget ta stilling til Venstres forslag om et lobbyregister, der innstillingen fra Stortingets presidentskap er et rungende nei. Bak avslaget står […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.