Nyhetsbrev onsdag 20. juni: SD-politikere avslørt på naziforum + Trump internerer ettåringer og bygger teltleir

GISSELAKSJONEN: Donald Trump nekter ennå å beordre stans i interneringen av barn adskilt fra foreldre, samtidig som han indikerer at Kongressen må vedta andre typer innvandringstiltak før det blir aktuelt å reversere praksisen. I morges kom det nye opplysninger fra nyhetsbyrået APom at egne «sårbar alder»-interneringsmottak har blitt hastig tilpasset til å håndtere svært små barn, også under 5 år gamle. (Det har allerede lekket bilder av barn i ettårsalderen). Ett av sentrene skal huse opptil 240 barn. «Flere tiår etter at USA faset ut barnehjem på grunn av bekymringer om varige traumer for barna, oppretter nå administrasjonen nye institusjoner for å holde p...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.