Nyhetsbrev tirsdag 19. juni: Så ille er Trumps barn-i-bur-politikk + Støre trapper opp Finnmark-striden

«MOMMY!» Jeg har brukt (altfor) mye av dagen på å følge utviklingen i Trumps barn-i-bur-politikk, etter at amerikanske medier i natt publiserte et skjult opptak av gråtende barn i 4-10-årsalderen fra en av interneringsleirene som nå preger Trumps presidentskap. Da han sto opp i ettermiddag norsk tid fortsatte han å pumpe ut twittermeldinger som skylder på Demokratene – til tross for at justisministeren og stabssjefen hans har holdt taler og intervjuer om hvordan adskillelse av barn fra foreldrene deres var planlagt å fungere avskrekkende. (New York Times' lederartikkel i dag sammenligner retorikken med en konemishandlers «hvorfor får du meg til å slå deg»). Etterhvert som det ha...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.