Nyhetsbrev torsdag 21. juni: Trump vil slutte å internere barn adskilt fra foreldrene + Telenor får historisk kjempebo

STANSER OMSTRIDT PRAKSIS: I et sjeldent tilfelle av at Trump kommer sine kritikere i møte, signerte presidenten i går en forordning som skal få en midlertidig slutt på interneringen av barn separat fra sine foreldre når de passerer grensa til USA uten lov (til tross for at Trump tidligere har dekket seg bak påstander om at det bare er Kongressen som har myndighet til stanse praksisen). «Jeg likte ikke følelsen av å splitte opp familier», forklarte han avgjørelsen. Det betyr ikke at du har hørt det siste om denne saken. Forordningen innebærer at man jenker på en tidligere lov som sier at barn […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.