Nyhetsbrev mandag 25. mars: Full Trump-frifinnelse? + Tory-opprør + Reder-kritikk etter nesten-katastrofe

OFF THE HOOK? VEL…: Nesten to års etterforskning har ikke resultert i så gode bevis for at Trumps valgkamporganisasjon samarbeidet med Russland om å påvirke presidentvalget i 2016 at det kan danne grunnlag for riksrett eller tiltale mot presidenten. Det er klart etter at USAs justisminister William Barri går offentliggjorde sitt fire sider lange sammendrag av Mueller-rapporten (som ble ferdigstilt og overlevert justisdepartementet fredag, men fortsatt ikke er offentliggjort). «TOTAL FRIFINNELSE» jubler Trump på Twitter – men det er ikke riktig: Barr siterer faktisk Mueller-rapporten direkte på at «mens denne rapporten ikke konkluderer med at presidenten begikk kriminelle handlinger, frifinner den ham heller ikke». Det er […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.