Nyhetsbrev mandag 14. oktober: Kaos etter Trumps tilbaketrekning + Krangler om EØS + Terroristen fikk penger

KRANGLER OM EØS: Selv om ledelsen håper på et kompromiss, går det mot kampvotering om det betente EØS-spørsmålet under Fellesforbundets pågående landsmøte i Oslo: Flere delegater krever et klart vedtak om at Norge må melde seg ut, mens representantskapet har innstilt på en utredning av alternativene til avtalen. Under debatten på søndag trakk kritikerne fram problemer med ulovlig innleie, stupende organisasjonsgrad og økende antall utenlandske aktører i både industrien, byggebransjen og transportsektoren. Tilhengerne frykter at en utmelding kan få «katastrofale følger» for eksportbedriftene, noe forbundsleder Jørn Eggum påpekte i sin innledning: - Man trenger ikke lese mye i en britisk avis før man ser det. Om Fellesforbundet […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.