Nyhetsbrev: KrF vil øke kontantstøtten med 50 prosent og 22 millioner har allerede stemt på Trump/Hillary

(Foto: Gage Skidmore / CC)
Barn som kanonføde 300 av de anslagsvis 480 syriske IS-soldatene som så langt er drept i kampen om Mosul i Irak, er barn. Det hevder den Coventry-baserte observatøren Rami Abdulrahman, som via sin nettside Syrian Observatory for Human Rights er en mye brukt kilde til informasjon fra IS-kontrollerte områder. IS' bruk av barnesoldater er tidligere dokumentert av såvel flyktninger som FN, menneskrettighetsgrupper og journalister. Ifølge den internasjonale organisasjonen Roméo Dallaire Child Soldiers Initiative sender IS barn inn i kampsoner for å bli brukt som menneskelige skjold og til blodoverføringer. I formiddag gikk irakiske soldater for første gang inn i selve Mosul, etter at de angripende styrkene har gjort framrykning fra alle kanter i to uker.   Knask eller knep Demokratene har veldig kort tid på seg for å enten få en avklaring eller styre folks oppfatning av FBIs nye etterforskningsskritt i saken rundt Hillary Clintons private epost-server fra utenriksministertida.Flere partitopper har i helga angrepet FBI-sjefen og beskyldt ham for å blande seg i valgkampen - eller til og med for lovbrudd. Viktigere enn substansen i saken er trolig at Hillary havner på defensiven i dagevis og at den gir ny energi til Trump-leiren. Det er uvisst om enda mer støy rundt epost-saken (som «ingen» har forstått nyansene i uansett) i det hele tatt får velgere til å bytte kandidat eller sitte hjemme. Trump så imidlertid ut til å

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.