Nyhetsbrev: Hareide holder Ap-flørten uformell og nye skatteavsløringer om Trump

Venstre vil øke bensin- og dieselavgiften med hhv. 15 og 65 øre mer enn regjeringens forslag. Over 40 000 stillinger i olje- og gassbransjen er blitt borte siden begynnelsen av 2014, Irakiske spesialstyrker møter kraftig motstand fra IS inne i Mosul, og Dagsavisen har delt ut Nordisk Råds Littteraturpris en dag for tidlig men er «like spente som alle andre». (PS: Venstre kan trolig få hva som helst i budsjettforhandlingene om de lover å gi fra seg alt audiovisuelt opptaksutstyr og internettilgang). Ellers:   KrF-nei til Frp i regjering Det blir ingen form for uttalt Støre-Hareide-koalisjon i valgkampen, ifølge VG. KrFs partileder vil ifølge avisas «sentrale kilder» slå fast på lørdag at de forblir i folden til Erna Solberg og har Høyre/Krf/Venstre-regjering som førstevalg. Samtidig ser det ut til at Hareide vil gå hardt ut med en «tydelig nei-linje» mot Frp. Ifølge VG vil KrF bare samarbeide fra sak til sak om Norge får en annen partisammensetning i regjeringen enn «Bondevik 2»-varianten.   Alarm! Det er én uke igjen En kjapp tur innom siste døgns valgkamputvikling i USA:

  • Donald Trumps skatteplanlegging på 1990-tallet var så juridisk tvilsom at hans egne advokater sa fra om at skattemyndighete...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.