Nyhetsbrev fredag 22. november: Corbyns radikale manifest + Strid om koranbrenning + Trøbbel etter korrupsjonstiltale

KAOS ETTER KORRUPSJONSTILTALE: Den ferske korrupsjonstiltalen mot statsminister Benjamin Netanyahu, som inkluderer beskyldninger om bedrageri, bestikkelser og tillitsbrudd (påtalemyndigheten mener han har mottatt luksusgaver og inngått avtaler om positiv medieomtale i bytte mot politiske og økonomiske tjenester), skaper et visst parlamentarisk hodebry i Israel: Kan en statsminister faktisk bli sittende dersom vedkommende blir tiltalt for alvorlig kriminalitet? Den uavklarte situasjonen i Knesset bidrar til kaoset: Israel har avholdt to valg bare i år, uten at noen partier har klart å danne styringsdyktige koalisjoner. Det gjør heller ikke saken bedre at landet ikke har noen faktisk grunnlov, samt at høyesterett aldri har vurdert et lignende scenario tidligere. Netanyahu […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.