21 dager igjen: Corbyn lover milliarder i svært radikalt «håpsmanifest»

Hvor radikal er egentlig den «blodrøde» Jeremy Corbyn? Faktisk temmelig radikal, skal vi tro britiske medier etter at Labour-lederen torsdag formiddag lanserte partiets ferske «manifesto of hope». Programmet staker ut partiets politiske kurs for de neste fem årene og er allerede omtalt som «det mest radikale fra Labour på flere tiår»: Kort fortalt vil de offentlige utgiftene øke i takt med skattenivået dersom partiet havner i posisjon etter valget 12. desember. Vi følger innspurten til parlamentsvalget i Storbritannia 12. desember med en kjapp oppdatering på den siste utviklingen. Deler av denne teksten er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan abonnere […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.