Nyhetsbrev 6. mai: Melder seg ut av FrP grunnet «retningen partiet tar sentralt»

God ettermiddag! FEIL KURS: Fremskrittspartiet mister tre politikere i kommunestyret i Halden, melder NRK. Politikerne som forlater partiet er tidligere stortingsrepresentant Henrik Rød, Per Egil Evensen og Frank Debraux. Evensen forteller til NRK at de etter lang tids overveielse har «funnet ut at vi ikke er på bølgelengde med den retningen partiet tar sentralt». Evensen mener Carl I. Hagen er blitt «dårlig behandlet» av partiet og at FrP har fjernet seg fra det de stod for tidligere. Utmeldingene kommer rett før FrPs landsmøte til helgen, der Sylvi Listhaug antakeligvis blir ny partileder. FrP har hatt flere diskusjoner om ideologiske retningsvalg den siste tiden. I desember i fjor ble fylkesleder i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.