Nyhetsbrev 6. april: «Tull og tøys» å kartlegge rasisme, mener Frp-Helgheim

«SÅNN SKAL VI IKKE HA DET»: SV vil opprette en «særskilt undersøkelseskommisjon» med representanter fra fagmiljøer og organisasjoner som skal «anerkjenne og kartlegge rasisme i Norge før og nå», samt foreslå konkrete tiltak for å motvirke dette i fremtiden, skriver Klassekampen. Få nyhetsbrevet hver ukedag: Alt du leser i denne artikkelen er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan få rett i innboksen ved å registrere deg her. – Folk med minoritetsbakgrunn i Norge opplever alltid å komme bakerst i køen på leiemarkedet, oftere bli stoppet av politiet, eller at de må skifte navn for å få samme jobb som studiekameratene sine. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.