Alle kan lese og dele Filter Nyheters artikler på nett. Våre faste støttespillere får i tillegg flere måter å konsumere dem på – i papirmagasin eller som podcast.

Og idèt du leser dette, er siste papir-utgave av Filter Magasin ute som lyd – slik at du kan høre artiklene mens du gjør noe helt annet.

Og har du ikke tegnet abonnement hos Filter Nyheter ennå, har vi tenkt å friste deg med en gratis smakeprøve på podcast-tilbudet vårt.

Artikkelen «Tre brødre forteller: Konspirasjonsteorier splitter familien» er historien om hvordan pandemien har slitt på familiebåndet mellom brødrene Claes, Kim og Pål. Claes er blant dem som mener tiltakene og håndteringen av koronapandemien har gått av hengslene. Ikke bare det, han mener den er et verktøy til å undertrykke verdens befolkning.

Vi har lagt den ut på Spotify og for at du skal få tak i den enklest mulig:

Er du abonnent (takk til deg!), kan du logge deg inn her for å få resten av månedens Filter-saker som podcast.

Ønsker du å bli abonnent kan du klikke på en av de gule knappene under. 


Støtt Filter Nyheter!

For kun  100,- kroner i måneden (150,- om du føler deg raus) eller 900,- i året får du Filter Magasin i postkassa. Klikk på bildet og bli abonnent i dag.

Du kan også støtte Filter ved å vippse et valgfritt beløp til 514053.

Stjel artiklene våre

Filter Nyheter vil gjerne at du, helt gratis, republiserer våre artikler og tegninger/grafikker. Grundig, faktaorientert journalistikk har aldri vært viktigere.

Alt du trenger å gjøre er å sende e-post til [email protected] der du informerer om hvor innholdet skal publiseres. Vi svarer deg så fort som mulig. Les mer her.

 

 

Foto: Henry Be på Unsplash