Nyhetsbrev 5. februar: Unnlot å svare på tre sentrale klimaspørsmål

SISTE: Politiets sikkerhetstjeneste har pågrepet og siktet en 16-åring for planlegging av en terrorhandling i Norge – vedkommende skal være IS-sympatisør og motivert av ekstrem islamisme. Han er ikke norsk statsborger og kom fra Syria til Norge på familiegjenforening. Fengslingsmøtet i Oslo tingrett klokken 13 er forventet å gå for lukkede dører.

VEDUM-SHOW: Det vakte en viss oppsikt at Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum ikke stilte til NRK-debatt om regjeringens klimamelding torsdag (klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn (V) harselerte over dette i en Facebook-video der han diskuterte med en flirende melkekartong), men fredag morgen var Vedum på banen for å love at Miljøpartiet De Grønne 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.