Krever svar fra forsvarsministeren om smittekaoset i Forsvaret

Forsvaret tester britisk militært personell for Covid-19 i januar.
Lederen av Utenriks- og forsvarskomiteen på Stortinget, Anniken Huitfeldt (Ap), krever nå at forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) kommer til Stortinget for å svare for hans og regjeringens vurderinger og beslutninger om smitteverntiltak for utenlandske soldater på øvelse i Norge. 26. januar gikk forsvarsminister Frank Bakke-Jensen ut på en pressekonferanse i Tromsø og sa at regjeringen har besluttet å avblåse all alliert øvingsaktivitet i Indre Troms. Per nå er nærmere 100 utenlandske soldater registrert smittet. – Det triste er én, smitten, og nummer to, at de måtte avlyse øvelsen. Det er veldig viktig for Norge at vi har disse øvelsene. I en krisesituasjon er […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.