Nyhetsbrev 5. august: Norsk imam politianmeldt: «Det var viktig å drepe jøder»

Noor Ahmad Noor, Minhaj-ul-Quran Buskerud og Ivar Flaten, Kirkelig Dialogsenter

God ettermiddag! NOORS JØDEHAT: Den norske imamen Noor Ahmad Noor har blitt politianmeldt for hatefulle ytringer og oppfordring til straffbar handling etter flere, sterkt antisemittiske uttalelser på sin Facebook-side. «Hitler sparte noen jøder slik at verden kan vite hvor ond denne nasjonen er og hvorfor det er nødvendig å drepe dem» og «Israel er en djevel. Hitler drepte ikke alle og lot noen leve slik at verden kan se hvordan de setter menneskeheten i fare når de er i live» lyder to av innleggene. Dagen har kvalitetssikret oversettelsen av innleggene som opprinnelig ble skrevet på urdu. Til Drammens Tidende har Noor beklaget uttalelsene med at de ble skrevet i frustrasjon o...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.