Nei, Forsvaret har ikke bestilt 3,4 millioner likposer til koronavaksinerte

«Hvorfor har globalist-Erna & Co bestilt likposer for over 30 mill.kr. ??? Venter de på uhåndterlig massedød ???» Det er et av flere bekymrede utspill på Facebook, Twitter, Telegram og ulike blogger de siste ukene. I sommer har det skutt fart i nok en konspirasjonsteori blant vaksinemotstandere på sosiale medier. Med noen variasjoner, går teorien i hovedtrekk ut på at myndighetene venter massedødsfall i Norge som følge av Covid-19-vaksineringen av befolkningen. Beviset som angivelig skal understøtte det hele, er et anbudsdokument fra april i år om anskaffelse av likposer og plastflak til politiet, Sysselmannen på Svalbard og Forsvaret. Av dokumentet går […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.