Nyhetsbrev 30. november: Vraket etter «skitten maktkamp»

VRAKET FRP-PROFIL 1: Lørdag ble Fremskrittspartiets innvandringspolitiske talsperson Jon Helgheim vraket fra førsteplassen på stortingslista i Buskerud Frp. Morten Wold vant med 23 mot 17 stemmer. «Jeg kommer aldri til å drive med spill og skitten maktkamp for å få meg en plass, slik er jeg ikke skrudd sammen. Det er altfor mye slikt i politikken, og denne gangen vant spillet», skrev Helgheim i en sms til Dagbladet etterpå.

Han takket konsekvent nei til den usikre andreplassen og skrev en slags politisk avskjedshilsen på Facebook (der han også understreket at Frp-ledelsen sentralt ikke hadde noe med vrakingen å gjøre – tastaturet gikk nemlig varmt hos flere av Helgheims støttespillere i løpet av helga). Men hva skjedde, egentlig? Partiets valgkampleder i fylket 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.