Nyhetsbrev 1. desember: Helgheim er «folkets klare favoritt», ifølge støttespillerne

BALLADEN OM HELGHEIM: Alle involverte virker enige om at vrakingen av innvandringspolitisk talsperson Jon Helgheim fra førsteplassen på stortingslista i Buskerud Frp handler om en «by-mot-land»-konflikt heller enn politisk uenighet. Hovedpersonen selv gjestet Politisk kvarter på NRK tirsdag morgen, der han la vekt på at han hadde besøkt alle lokallag og deltatt på en lang rekke politiske møter (i motsetning til Morten Wold, som han sa). Motta nyhetsbrevet hver ukedag: Innholdet i denne artikkelen er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan få rett i innboksen ved å registrere deg her. Ifølge politisk redaktør i Drammens Tidende, Hege Breen Bakken, vokste «distriktsopprøret» i Buskerud Frp fram etter at […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.