Nyhetsbrev 27. november: Trump forlater «selvsagt» Det hvite hus, men…

«SELVSAGT»: I natt norsk tid svarte Donald Trump for første gang på spørsmål fra pressen siden valgnederlaget – i løpet av seansen gjentok han flere ganger de grunnløse påstandene om at Bidens seier beror på omfattende juks, men bekreftet også at han vil forlate Det hvite hus og sørge for en fredelig maktoverføring dersom valgmennene peker på motkandidaten: – Selvsagt vil jeg det. Men det vet dere, sa Trump, som likevel understreket at mye kan skje fram til valgmennene stemmer den 14. desember. I går presenterte for øvrig Sidney Powell, advokaten som inntil nylig virket å være en offisiell del av Trump-teamet, to omfattende søksmål i Georgia og […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.