LO-styrt bedrift kvittet seg med vektere som krevde tariff og bedre arbeidsforhold

– Det handler om solidariteten mellom oss, sa Ingunn Gjerstad til Klassekampen. Gjerstad er leder for LO i Oslo og uttalte seg om den pågående og langvarige vekterstreiken. Streiken er av et sånt kaliber at LO kan tenkes å ta andre medlemmer ut i såkalt sympatistreik. For vektere som jobber for et selskapene hvor Gjerstad sitter i styret i kraft av sin lederrolle i fagbevegelsen, Ankerstiftelsen, klinger LO-toppens ord om «sympati» og «solidaritet» hult. Ankerstiftelsen er en stiftelse som driver hotell og studentboliger i Oslo, og eier en betydelig andel bygg i det som kalles Ankerkvartalet i Oslo sentrum. «Jeg […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.