Nyhetsbrev 26. november: Flere siktet etter lærerdrap

TENÅRINGER SIKTET: Fire elever er i Frankrike siktet i forbindelse med drapet på læreren Samuel Paty, som viste en karikatur av profeten Muhammed i klasserommet og siden ble drept for dette av 18 år gamle Abdullakh Anzorov. Tre av de fire elevene – alle mellom 13 og 14 år – er siktet for medvirkning til drap etter å ha pekt ut læreren overfor gjerningspersonen, som skal ha betalt dem penger for dette. Den fjerde er siktet for å ha kommet med uriktig beskyldninger mot Paty overfor sin far, som startet en nettkampanje mot læreren. Tidligere er ytterligere tre elever siktet i forbindelse med drapet – totalt […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.