Nyhetsbrev 2. desember: «Rett og slett feil» fra Nybø

«RETT OG SLETT FEIL»: – Etter hva jeg forstår har utvalget gått grundig til verks og funnet at det er ikke er grunnlag for å si at det finnes utstrakt superprofitt i velferdstjenestene, sa næringsminister Iselin Nybø (V) etter at det såkalte Velferdstjenesteutvalget leverte sin utredning tirsdag. Men: – Det Nybø sier er rett og slett feil. Hun bruker utvalget til inntekt for et politisk standpunkt, noe det ikke er dekning for i utvalgets konklusjoner, sier jurist, økonom, LO-rådgiver og utvalgsmedlem Gøril Bjerkan til VG i dag.

Allerede i går gikk hun hardt ut på kronikkplass i 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.