Filter avslører: Norske venstreekstremister knyttes til ni angrep på kort tid

En person blir pågrepet i forbindelse med en voldshendelse i forbindelse med en SIAN-demonstrasjon i Oslo sentrum.
I 2018 har personer i venstreekstreme nettverk i Norge stått bak en rekke voldsangrep som kunne endt med at meningsmotstandere ble alvorlig skadet. I tillegg til nynazistene i «Den nordiske motstandsbevegelsen», har både SIAN («Stopp islamiseringen av Norge») og den høyreradikale gruppen Alliansen nylig vært utpekt som mål av personer som mener det er legitimt å bruke vold mot disse grupperingene. Flere av hendelsene har fram til i dag ikke vært i offentlig kjent. Nå bekrefter oslopolitiet for første gang den voldelige utviklingen. – Vi følger selvsagt nøye med på utviklingen innen alle miljøer vi mener utgjør en risiko for ordensforstyrrelser […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.