Nyhetsbrev fredag 5. oktober: Kavanaugh mot godkjenning + profiler på fredsprisvinnerne

Ingenting tyder i ettermiddag på at noen av republikanerne vil stanse utnevnelsen av Brett Kavanaugh som høyesterettsdommer i USA, og den endelige godkjenningen kan skje i senatet allerede i morra. Hvis du ikke kjente til fredsprisvinnerne fra før: Her er en profil på Denis Mukwege, her er et lengre VG-intervju med Nadia Murad,  her er et dypdykk i IS' sexslaveri hos New York Times. Ellers: MYSTISK CHIP OGSÅ I NORGE: Forsvarsdepartementet er blant kundene som i Norge har kjøpt utstyr fra selskapet Supermicro, som uvitende kan ha distribuert maskinvare med en ørliten spionchip installert av kinesiske myndigheter. (Det er ennå uklart om Bloombergs påstand om at Amazon og Apple er rammet av den antatte hackingoperasjonen, er presist). – Forsvarsdepartementet har kjøpt produkter fra Super Micro Inc i testformål. Produ...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.