Nei, det var ikke tusenvis av korona-demonstranter i Oslo

Nettavisen publiserte mandag en kommentarartikkel med tittelen «Tusenvis i demonstrasjonstog forbi Stortinget i protest mot koronapass». «(...) det er et faktum at demonstrasjonen som samlet tusenvis av demonstranter foregikk bare noen kvartaler unna landets største redaksjoner», skriver Nettavisen-redaktør Gunnar Stavrum i artikkelen. Han refererer også til demonstrantene som «noen tusen mennesker». I tilknytning til artikkelen la Nettavisen også ut en video med tittelen «Her demonstrerer tusenvis mot koronapass». Dette er ikke riktig. På demonstrasjonen i Oslo sentrum på lørdag deltok det noen hundre personer. Norske motstandere av vaksiner og andre koronatiltak har aldri klart å mobilisere til noe i nærheten […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.