Nyhetsbrev onsdag 24. november: Hansen «følte seg tvunget» til å gå av

PRESIDENTDRAMA PÅ STORTINGET: Eva Kristin Hansen (Ap) uttaler til NRK at hun «følte seg tvunget» til å gå av som stortingspresident: «Jeg ble i realiteten avsatt som stortingspresident da stortingets direktør konkluderte med at jeg hadde brutt regelverket rundt pendlerboliger i perioden 2014–2017 og statsadvokaten fulgte opp med å beordre etterforskning.» Hun hevder selv hun «har fulgt regelverket til punkt og prikke».Onsdag morgen ble det klart at Masud Gharahkhani (39) blir ny stortingspresident. Arbeiderpartiet bekreftet innstillingen av Gharahkhani på en pressekonferanse i Stortingets vandrehall i dag like før klokken 10. Lanseringen av Gharahkhani skjer bare et halvt døgn etter at advokat John Christian Elden, som representerer Hansen, uttalte at spørsmålet om ny stortingspresident burde […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.