Mistet oversikten? Her er utviklingen fredag 13. mars

Finansminister Jan Tore Sanner (H). Foto SMK, Eirin Larsen.
Første dag med Norge i dvalemodus har vært alt annet enn rolig. Den har bestått av hektisk aktivitet blant bedrifter, i byråkratiet, og i hus og hjem til folk som skal få på plass hjemmekontor og hjemmeskolering med småbarn på armen og nye føringer plingende inn på telefon og e-post. Her får du oversikt: 6,5 milliarders redningspakke for næringslivet Regjeringen la fredag 13. mars frem de første tiltakene for nærings- og arbeidslivet i Norge. Det gikk kun kort tid før beskjeden fra opposisjonen kom: Forslaget får ikke flertall i Stortinget (les mer om det lengre ned). Finansminister Jan Tore Sanner (H) sa […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.