Utviklingen 14. mars i 5 punkter: Strenge reiserestriksjoner og barnepass-presisering

Lørdag skjerpet regjeringen inn- og utreise-restriksjonene for Norge. Smitten sprer seg i Norge:    1) Nei til alle reiser som ikke er «strengt nødvendige» Utenriksdepartementet (UD) fraråder reiser som ikke er «strengt nødvendige» til alle land. Årsaken er økningen i utbredelse av koronaviruset internasjonalt og den uforutsigbare og vanskelige situasjonen for mange reisende. Reiserådet gjelder i første omgang til 14. april. «Utenriksdepartementet oppfordrer alle norske borgere som er på reise i utlandet om å vurdere å reise hjem så snart som mulig, på en trygg og rolig måte», uttalte statsminister Erna Solberg (H) på en pressekonferanse lørdag kveld. Reisende bes […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.