Mehl får kritikk: «Spektakulær» ikke-beklagelse om politiets ulovlige tvangsbruk i narkosaker

PRØVER Å REDDE SIVILE: Titusener av liv er avhengige av at de lykkes når nødhjelpsarbeidere nok en gang forsøker å komme seg inn i Mariupol i dag. Planen er å sende en konvoi på 45 busser fra Zaporizjzja inn i den beleirede og nedbombede byen for å levere mat og vann og evakuere sivile, sier Ukrainas visestatsminister. Team for Røde Kors er også på vei inn. Tidligere har en rekke forsøk blitt spolert av russiske krigshandlinger.SER INGEN DE-ESKALERING: I motsetning til signalene som kommer fra Kreml: Russiske soldater trekker seg ikke tilbake fra posisjonene rundt Kyiv, men er snarere i ferd med […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.