FSB hevder å ha tatt ukrainske nynazister – tvilsomt om «MKU» har terrorkapasitet

Uavhengig journalistikk om politisk ekstremisme, hatkriminalitet, rasisme og relaterte temaer. Du har tilgang til denne saken fordi du er abonnent. Takk for det! LITT FOR BELEILIG: Russlands sikkerhetstjeneste FSB hevdet i går å ha pågrepet 60 personer i Russland tilknyttet en angivelig ukrainsk nynazistgruppe, MKU, og påsto samtidig å ha beslaglagt våpen en rekke ulike steder i landet. Altså enda et bidrag til «avnazifisering», skal man tro russiske myndigheter.Men hvorvidt det i det eksisterer noe velorganisert «MKU» i Russland, med terrorkapasitet, og om det i så fall har noen direkte kobling til Ukraina, er tvilsomt.Journalisten Volodja Vagner skrev i februar […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.