Kommuner inngikk avtaler med konkursrytter om smittevernutstyr

En av de omtalte i denne artikkelen har kommet med tilsvar etter første publisering. Se nederst. I begynnelsen av mars slo norske myndigheter alarm: I et brev til alle fylkesmenn, varslet Helsedirektoratet om en «truende mangelsituasjon» for smittevernutstyr over hele landet. Epidemien kunne utvikle seg til katastrofe – og helsearbeidere trengte munnbind, frakker og visirer. Helseminister Bent Høie (H) ba norsk næringsliv om hjelp til å skaffe eller produsere nødvendig utstyr. Henvendelsene lot ikke vente på seg. Filter Nyheter har fått innsyn i en stor mengde e-poster til offentlige instanser fra ulike privatpersoner eller selskaper som ønsker å hjelpe, hevder […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.