Nyhetsbrev 2. juni: En fascistisk president trer fram – Trump eskalerer krisen med mer politivold og propaganda

FASCISME MED BIBELEN I HÅND: Fredelige demonstranter ved Det hvite hus som ropte slagord mot politivold ble i går kveld fjernet av soldater og politi med tåregassgranater for at Donald Trump skulle spasere til en kirke og lage propagandafilm med en bibel. Han hadde like før erklært seg som «lov og orden-presidenten» i en dypt urovekkende tale til nasjonen, der han sa at han vil beordre USAs militære styrker til å «raskt løse problemet» med opptøyer om ikke landets guvernører selv får Nasjonalgarden til å «dominere gatene». Trump hevdet i talen å være en «alliert av fredelige demonstranter» samtidig som politiet aksjonerte mot den […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.