27. mai: Rotevatn stiller som lederkandidat i Venstre, og Trump merkes på Twitter

Hvis du ikke satt pal foran livesendingen av den seks timers lange debatten om bioteknologi på Stortinget i går, så kan du lese et fortettet, fargelagt utdrag av det her. Hvis du lurer på hva utbryterne sa på talerstolen, så STILLER SOM LEDERKANDIDAT: Venstre-politiker og klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn erklærer i en videosnutt på Facebook at han stiller som lederkandidat i Venstre. Han sier han gjør det i håp om å få en åpen og samlende prosess fram mot ledervalget i høst. og ar han har ambisjoner om at partiets medlemmer ikke skal «se ned mot 4-tallet, men opp mot 10-tallet» frem mot neste […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.