Islam Net-avsløringen: Raymond Johansen ber om møte med justisministeren om eiendomskjøpet i Oslo

Filter Nyheter avslørte mandag denne uka at miljøet rundt den religiøse organisasjonen Islam Net står bak kjøpet av en næringseiendom på Oslo øst for nær 60 millioner kroner. Les også: Islam Net bak kjøp av Oslo-eiendom for nær 60 millioner kroner Les også: Islam Net betalte for innsamling blant utenlandske Facebook-brukere Nå reagerer byrådsleder Raymond Johansen (Ap) kraftig på eiendomskjøpet – og varsler at han vil be justisminister Monica Mæland (H) om et møte om saken: – Nyheten om dette tomtesalget opprører meg. Denne organisasjonen tar jeg sterkt avstand fra, og jeg har fått veldig mange henvendelser fra Groruddalen de siste […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.