Nyhetsbrev 8. mars: Frp vil stanse Islam Nets senter fra Stortinget

TOM TALE – INFORMASJON I MORGEN: Hva var poenget med statsminister Erna Solbergs tale til nasjonen i går kveld? (Kortversjon: Korona ille, ikke ferdig, motbakke er gjeldende metafor). Informasjon om nye tiltak kommer først i morgen. FHI starter dagen med pressekonferanse klokka 08, før statsministeren blant annet skal orientere Stortinget. FHIs nye vaksinestrategi nevner at WHO allerede i november anbefalte land som har lav nasjonal smitte, men med regionale og lokale smitteutbrudd, å vri vaksineringen til disse områdene. Aftenposten har spurt FHI om hvorfor WHOs anbefalinger ikke ble fulgt fra starten av i Norge. FHI svarer at de vurderte den norske smittesituasjonen som annerledes i november/desembe...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.