Nyhetsbrev 4. mars: Raymond ber om Islam Net-møte med justisministeren

God kveld!– OPPRØRT: Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) ber om møte med justisminister Monica Mæland (H) og tros- og livssynsminister Kjell Ingolf Ropstad (Krf) «så snart som mulig» etter at Filter Nyheter mandag avslørte at Islam Net-miljøet står bak kjøpet av en eiendom i Groruddalen for nær 60 millione.«Jeg er spent på hvordan regjeringen ser på denne saken, både når det gjelder støtte fra utlandet til denne typen organisasjoner, spørsmål knyttet til skytebanen og arbeidet mot radikalisering. (...) Her er det enormt mye som skurrer. Hvordan har denne organisasjonen fått tak i så mye penger? Hvordan i alle dager kan en slik organisasjon kunne ta over et bygg med en skytebane?», uttaler Johansen. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.