Hundretusenvis i gatene: Derfor gjør de opprør i Hong Kong

Protestene i Hong Kong har vært massive siden søndag.
De massive protestene i Hong Kong fortsetter onsdag: Politiet har avfyrt tåregassgranater mot store grupper av demonstranter som blant annet har forsøkt å komme seg inn i bygningen som huser den halv-autonome byens lovgivende forsamling. https://twitter.com/_racporter/status/1138720637457879040 Hovedveiene inn til bygningen er blokkert - og myndighetene har nå varslet at de utsetter både høringen og voteringen knyttet til det omstridte lovforslaget som har ført hundretusenvis ut i gatene flere dager på rad. De har også definert demonstrasjonene som opptøyer - og svart med gummikuler, tåregass og batonger. Her er svar på fem sentrale spørsmål akkurat nå: 1) Hva innebærer lovforslaget? Lovforslaget vil […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.