Nyhetsbrev onsdag 12. juni: Massearrestasjon i Moskva + Boris Johnson lanserer statsminister-kandidaturet

OPPRØRSPOLITI MOT UTLEVERINGS-PROTESTER: Politiet bruker tåregass og såkalte gummikuler mot demonstranter i Hong Kong i dag, og får nå kritikk av Amnesty for opptredenen. De enorme demonstrasjonene med hundretusenvis av deltagere som har dominert den halv-autonome byen de siste dagene er en protest mot et lovforslag som vil muliggjøre to ting: At myndighetene i Hong Kong kan utlevere personer som er ettersøkt av kinesiske myndigheter, slik at de kan stilles for retten eller bli fengslet i Kina At andre lands myndigheter – inkludert kinesiske – kan be Hong Kong om å fryse eller konfiskere eiendeler som ledd i en utenlandsk etterforskning av personer som bor eller oppholder seg […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.