Hjalp taxfree-gigant med KrF-strategi rett før han ble statssekretær

Statssekretær Julian Farner-Calvert.
Konsekvensene av Kristelig Folkepartis «skjebnevalg» i fjor høst endte med at partiet for bare få uker siden valgte å gå i flertallsregjering med Høyre, Fremskrittspartiet og Venstre. Kjell Ingolf Ropstad, som vant kampen mot den røde blokken i eget parti, ble utnevnt til barne- og familieminister. Med seg fikk han mangeårig KrF-medlem Julian Farner-Calvert (32), som samme dag fikk rollen som statssekretær. Farner-Calvert kom til regjeringsapparatet fra jobben som seniorrådgiver i PR-byrået First House. Der hadde han ansvar for «strategisk kommunikasjon i skjæringspunktet mellom samfunns- og selskapsinteresser». Én av kundene han jobbet for var den norsk-tyske taxfree-giganten Travel Retail Norway, som siden […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.