Her er det viktigste Filter Nyheter har skrevet om USA-valget

Nå er det bare dager igjen til USAs framtid avgjøres! Filter Nyheter har dekket høstens amerikanske valgkamp med en rekke artikler som gir bedre innsikt enn minutt-til-minutt-dekningen du ellers får i feeden. Nedenfor får du det viktigste vi har skrevet om USA-valget til nå. Vi gir deg også live-podcasten fra vårt Filter Allmøte tirsdag 27. oktober, der vi spurte: Kan Det republikanske partiet reddes? Les og lytt deg opp før valgnatta:

Podcast-spesial: Kan Det republikanske partiet reddes?

27. oktober arrangerte Filter Nyheter debattmøte i Oslo med Jan Arild Snoen (Minerva), Sofie Høgestøl (Universitetet i Oslo) og Espen Teigen (Nettavisen) i panelet. Samtalen ledes av Filter-journalist Jonas Skybakmoen.

Donald, «Q» og den onde eliten

Via ulike forum på internett har den mystiske «Q» siden oktober 2017 publisert hint om at Donald Trump i det skjulte har tatt opp kampen mot det onde – og at en storm av apokalyptiske dimensjoner snart vil føre til massearrestasjoner, fengslinger og henrettelser av demokrater, finanstopper og Hollywood-profiler i den såkalte kabalen. Dette er konspirasjonsteorien som nå spres uhemmet på sosiale medier.

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.