Her er det viktigste Filter Nyheter har skrevet om USA-valget

Nå er det bare dager igjen til USAs framtid avgjøres! Filter Nyheter har dekket høstens amerikanske valgkamp med en rekke artikler som gir bedre innsikt enn minutt-til-minutt-dekningen du ellers får i feeden. Nedenfor får du det viktigste vi har skrevet om USA-valget til nå. Vi gir deg også live-podcasten fra vårt Filter Allmøte tirsdag 27. oktober, der vi spurte: Kan Det republikanske partiet reddes? Les og lytt deg opp før valgnatta: Podcast-spesial: Kan Det republikanske partiet reddes? 27. oktober arrangerte Filter Nyheter debattmøte i Oslo med Jan Arild Snoen (Minerva), Sofie Høgestøl (Universitetet i Oslo) og Espen Teigen (Nettavisen) i panelet. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.