Filter Nyheter felt i PFU: – For konstaterende

Filter Nyheter har brutt god presseskikk på punkt 3.2 i Vær varsom-plakaten. Det var konklusjonen da Pressens faglige utvalg onsdag behandlet klagen fra førsteamanuensis Øyvind Eikrem ved NTNU. I februar i år slo Filter Nyheter fast at Eikrem brukte en hemmelig Facebook-konto til å hisse opp rasistiske nettdebatter, men PFU reagerer på for konstaterende formuleringer. – Ut fra det jeg ser i det publiseringen, er det dokumentert at tre kilder sier at klager selv har vært åpen om at han står bak kontoen. Og at to kilder tegner samme bilde, men ikke vil bli sitert på det. Da har de […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.