Her blir det vindkraft-krig

Kanskje bruker du den stille uke til å nyte uberørt, norsk natur (hvis du ser bort fra en og annen høyspentmast og hundrevis av turgåere)? Vel, mye kan bli annerledes: Nylig utpekte energibyråkratene i Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) 13 norske områder som de mener er «mest egnet» for vindkraft. Både lønnsomhets- og miljøperspektivet ble tatt i betraktning, men planen - som nå er sendt på høring - hadde knapt vært ute en time før flere reagerte: - De peprer en hel region, uttalte lederen i Trondhjems Turistforening, Jonny Remmereit, til NRK. Blir det bråk i din frie natur? Vi gir deg oversikten. Her blir […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.