Nyhetsbrev tirsdag 23. april: Åpner for IS-barna + Terroren på Sri Lanka + Nye IRA innrømmer drap

TERROREN: Over 320 personer er så langt bekreftet døde etter selvmordsangrepene på Sri Lanka søndag, da tre kirker og tre turisthoteller i byene Colombo, Negombo og Batticaloa ble åsted for de dødeligste voldshandlingene i landet siden borgerkrigens slutt for ti år siden. Srilankiske myndigheter mener at den relativt ukjente islamistiske gruppen National Thowheed Jamath (NTJ) står bak ugjerningene, men påpeker at omfanget og koordinasjonen tilsier at gruppen har samarbeidet med internasjonale aktørerNTJ blir beskrevet som en liten og svakt organisert gruppe av unge, radikale muslimer, som tidligere har gjort seg bemerket med hærverk mot Buddha-statuer. Landets forsvarsminister utta...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.