«Parodisk bortforklaring»: Høyre-politiker mener anonyme Lilletinget opererer med dobbel standard

Lilletinget har blitt en populær Facebook-side med over 28 000 følgere som mottar vitser og memer med politisk brodd mot regjeringen, blandet med informasjon om aktivitetene til partiet Rødt. Men de som står bak siden, nekter å oppgi sin identitet, og partiledelsen selv hevder den ikke har noen styring over siden. Den ene personen i administrator-teamet på 12 personer de sier de kjenner identiteten til, nekter de å avsløre. Det samme gjør mannen som i sin tid opprettet siden som en kampanjeside for å få Bjørnar Moxnes valgt inn på Stortinget. Til Filter Nyheter oppgir de anonyme adminstratorene selv at […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.