Full splittelse blant norske muslimtopper – Islamsk Råd kan rakne i personkonflikt

Eksistensen til den viktige paraplyorganisasjon for norske muslimske menigheter og organisasjoner er i fare, etter at hele styret i Islamsk Råd Norge (IRN) trakk seg i helga. - Vi er i en fase hvor styret er uenig med Rådet, så vi har trukket oss. Utover det har jeg ikke noen kommentarer nå, sier den avgåtte styrelederen, Ghulam Abbas, til Filter Nyheter. Det var Abbas som søndag kveld offentliggjorde dramatikken gjennom en facebookpost som seinere ble slettet: (Mennene som ber Abbas fjerne teksten, er henholdsvis imam og talsmann ved ICC-moskeen på Grønland i Oslo). - Facebook-innlegget mitt var en feil og ble […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.