Tirsdag 7. juni på tre minutter: Det BLIR fraværsgrense, og Trump tar æren for kvinnekamp

(Arkivfoto: Regjeringen.no)
Har ikke Facebookhøyre oppdaget at København statlige kunstmuseum nå endrer navn på verkene for å fjerne ord som "neger" og "hottentott"? Ellers:   Mot skulkestopp på 15 % Stortingsflertallet H, Frp, Ap og Sp er nettopp enige om nasjonal fraværsgrense i videregående skole, som kan bli gjennomført allerede fra høsten av. Kompromisset er at det gjennomføres som et prøveprosjekt i tre år (med følgeforskning), og trolig med romsligere grense enn ti prosent. - Vi har ikke definert noe prosenttall, men mener Utdanningsforbundets forslag på 15 prosent er et godt utgangspunkt, sier Bente Thorsen (FrP) til VG. Day trader eller stortingspolitiker? Dagbladet påpeker […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.