Fredag 3. juni på tre minutter: Clinton atombombet Trump og Sandberg har blitt positiv til tvang

10-9-8-7-6... Hillary Clinton dro atomkoffert-kortet for alvor i en lenge bebudetfyre-av-alle-kanoner-tale i går: "He should not have the nuclear codes because it’s very easy to imagine Donald Trump leading us into a war just because someone got under his very thin skin", sa Clinton, etter en tirade om at republikanernes kandidat er komplett ustabil: "Donald Trump’s ideas aren’t just different, they’re dangerously incoherent. They’re not even really ideas, just a series of bizarre rants, personal feuds and outright lies. He is not just unprepared. He is temperamentally unfit to hold an office that requires knowledge, stability and immense responsibility". Får vi snart en variant av en av tidenes drøyeste valgkampvideoer?   Straffet frittalende offiser Det brygger opp til en heftig ytringsfrihetsdebatt om det danske forsvaret når oberstløytnant Per Hinrichsen i dag tar et oppgjør med behandlingen han fikk etter å ha uttalt seg kritisk i offentligheten om Danmarks innsats i Irak i fjor. Offiseren ble blant annet truet med hjemsendelse. - Forsvarets ledelse hadde mistet tilliten til meg og beskyldte meg for å ha utlevert graderte operative opplysninger, for å ha snakket nedsettende om en samarbeidspartner og for å ha skadet Danmarks omdømme, sier Hinrichsen.   Avslappet befolkning klare for tvang Per Sandberg tror folk er litt likeglade til kommunereformen, har selv blitt mer positiv det siste året, og spår at alle partier kommer til å fire på prinsippene før valget - og legge seg på samme linje som Frp i spørsmålet om tvang. - Når folkeavstemninger ender opp med valgdeltakelse på 18 prosent, viser det at vel...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.