Hei, Amundsen: Fødselstallet for innvandrerkvinner i Norge synker allerede kraftig

Stortingspolitiker Per Willy Amundsen (Frp) er bekymret for «vedlikeholdet» av den etnisk norske befolkningen i Norge og at vi har en «bærekraftig befolkningssammensetning». Den tidligere justisministeren setter i et nytt TV 2-intervju dette i sammenheng med at «etniske nordmenn har en fallende fødselskurve». Torsdag fortalte Amundsen at han mener en øking i barnetrygden, et sentralt Krf-krav i de pågående regjeringsforhandlingene, ikke må være til hinder for integrering av innvandrere. Helst vil Frp-politikeren at barnetrygden skal stanses fra og med det fjerde barnet en familie får. Som et noe mindre ytterliggående tiltak foreslår Amundsen at utbetalingene gradvis blir lavere jo flere […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.