Nå skal «klimarebellene» lage gateopprør i Norge

Politiet arresterte en rekke demonstranter under aksjonene i Storbritannia i fjor høst. Her fra Bristol.
— Jeg har en klage: Arrestasjonene går ikke fort nok. Lambeth Bridge, London, 24. november 2018: Aktivist Roger Hallam snakker med en politibetjent. Sammen med flere andre har han blokkert broen for trafikk. Politimannen ler. — Dessverre var det for mange av dere. Vi har gått tom for politibetjenter for øyeblikket. Vi må skaffe flere, svarer han. — Det er uakseptabelt, utbryter demonstranten, og legger til: — Du vet, i 1963 i Birmingham, under Martin Luther King-kampanjen, da rekvirerte politiet busser fra busselskapet for å arrestere demonstrantene… — Flere busser, mumler politibetjenten. Hva skjer? Aktivistene har sluttet å tro på at […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.